სსიპ ლ. საყვარელიძის სახ. დაავადებათა კონტროლისა და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრი

დაფინანსების წყარო:

7 03 03 10 01 203 ახალი კორონავირუსით (SARS-CoV-2) გამოწვეული ინფექციის (COVID-19) მართვის ხელშეწყობისთვის ცენტრის მიერ განსახორციელებელი ღონისძიებები"-ს ფარგლებში ფარგლებში მშრალი ყინულის' შესყიდვის ელექტრონული ტენდერი (აუქციონის გარეშე) სატენდერი კომისიის სხდომის ოქმი # 117/1

ქ.თზილისი

(კახეთის გზატკ. #99)

14:00სთ

4 აგვისტო 2021 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე - ტარიელ ჭანტურიმე კომისიის წევრები - პაატა იმნაძე, ვლადიმერ გეთია, ოთარ ნამიჭეიშვილი, ლალი ებანოიძე, გია ქობალია, ლელა სტურუა, ხათუნა ზახაშვილი, შორენა ჭილაშვილი. კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა: კახაბერ ფირცხალაიშვილი. კომისიის აპარატის წევრი: კახი კობახიძე

განხილვის საგანი:

7 03 03 10 01 203 ახალი კორონავირუსით (SARS-CoV-2) გამოწვეული ინფექციის (COVID-19) მართვის ხელშეწყობისთვის ცენტრის მიერ განსახორციელებელი ღონისმიებები"-ს ფარგლებში მშრალი ყინულის (CPV15900000) შესყიდვის მიზნით სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

27 03 03 10 01 03ახალი კორონავირუსით (SARS-CoV-2) გამოწვეული ინფექციის (COVID-19) მართვის ხელშეწყობისთვის ცენტრის მიერ განსახორციელებელი ღონისძიებები"-ს ფარგლებში სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი მშრალი ყინულის (CPV15900000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც ბაზრის კვლევის შედეგად შეადგენს 18000 (თვრამეტი ათასი) ლარს დღგ-ს გათვალისწინებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15 და მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს მშრალი ყინულის (CPV15900000) შესყიდვის სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2021 წლის 4 აგვისტოს "სახელმწიფო შესყიდვების

შესახებ" კანონის მე -12^1 მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე

ტარიელ ჭანტურიძე

კომისიის წევრები:

პაატა იმნამე

ვლადიმერ გეთია

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ლალი ებანოიძე

გია ქობალია

ლელა სტურუა

კონსტანტინე ოჩიგავა

ხათუნა ზახაშვილი

შორენა ჭილაშვილი

კახაბერ ფირცხალაიშვილი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

კახი კოზახიმე