სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლა"

სახელმწიფო ბიუჯეტის დაფინანსების ფარგლებში, სახელმწიფო შესყიდვების განმახორციელებელი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი N1

სოფ. ოკამი

04 ოქტომბერი 2019 წელი

სხდომას უმღვებოდა:

ანზორ მიქელაძე - სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლის" დირექტორი - კომისიის თავმჯდომარე;

სხდომას ესწრეზოდნენ:

ბადრი იაქობამე - სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლის" ბუღალტერი - კომისიის წევრი;

ივანე ხუციშვილი- სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლის" მასწავლებელი - კომისიის წევრი;

გურამ ოქროამე - სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის N^2 1 საჯარო სკოლის" საქმისმწარმოებელი - კომისიის წევრი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები:

ანზორი მიქელაძე - სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის \mathbb{N}^1 საჯარო სკოლის" დირექტორი - კომისიის თავმჯდომარე, აპარატის თავმჯდომარე;

გურამ ოქროაძე - სსიპ "ახალქალაქის მუწიციპალიტეტის სოფელ ოკამის N1 საჯარო სკოლის" საქმისმწარმოეზელი - აპარატის წევრი(სხდომის მდივანი).

დღის წესრიგი: სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლის" სამშენებლო-სამონტაჟო სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვაზე ელექტრონული ტენდერის ჩასატარებლად შესაბამისი სატენდერო დოკუმენტაციისა და ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადების პირობების მომზადება.

აღწერილობითი ნაწილი:

სსიპ "ახალქალაქის მუნიციპალიტეტის სოფელ ოკამის №1 საჯარო სკოლის" ზიუჯეტით გათვალისწინებულია სამშენებლო-სამონტაჟო(ცენტრალური გათბობის სისტემა) სამუშაოების შესყიდვა. შედგენილია სათანადო ხარჯთაღრიცხვა, რომლის თანახმად სამუშაოების სავარაუდო ღირებულება დღგ-ის ჩათვლით განსაზღვრულია 15~254~ლარით. ტენდერით გათვალისწინებული სამუშაოების დასრულება მიმწოდებელმა უნდა განახორციელოს ხელშეკრულების გაფორმებიდან 28~კალენდარულ დღეში.

სამოტივაციო ნაწილი:

შესრულებულ სამუშაოზე საგარანტიო ვადები განისაზღვრება შემდეგი პირობებით:

- 1. სახურავი 15 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 2. კარ-ფანჯრები 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 3. გამაგრება-გაძლიერების სამუშაოები 15 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 4. შენობის შიდა მოპირკეთება 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 5. ფასადის სამუშაოები 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 6. სამღებრო სამუშაოები 3 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

7. სანტექნიკა და ელექტრობა - 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

8. გათბობის სისტემა - 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

9. საქვაზე მეურნეობის აგრეგატები - 5 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

10. იატაკი - 10 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

- 11. კონსტრუქციები 70 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);
- 12. წყალსადენისა და კანალიზაციის გარე ქსელი 20 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

13. ღობე - 25 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში);

14. დროებით შენობა-ნაგებობები - 25 წელი (ასეთის არსებობის შემთხვევაში).

სატენდერო კომისიამ მიზანშეწონილად მიიჩნია, რომ ტენდერში მონაწილე პრეტენდენტს 2016 წლის 01 იანვრიდან მოცემულ ტენდერში წინადადებების მიღების დასრულების დღემდე შესრულებული ჰქონდეს 30 508 ლარის ღირებულების ნებისმიერი ტიპის სამშენებლო-სარემონტო-სარებილიტაციო სამუშაოები(არ იგულისხმება ხიდები, გვირაბები, გზები და ანმები), მათ შორის ერთი ხელშეკრულების ფარგლებში არანაკლებ 15 254 ლარის ოდენობით. აღნიშნულის დასტურად პრეტენდენტმა ელექტრონულ სისტემაში უნდა ატვირთოს ხელშეკრულებები, ანგარიშ-ფაქტურები ან/და საბოლოო/შუალედური მიღება-ჩაბარების აქტ(ებ)ი.

სატენდერო კომისიის მიერ მოწონებულ იქნა სატენდერო დოკუმენაციისა და სატენდერო განცხადების პროექტი, რომლებიც დამტკიცების შემდეგ უნდა აიტვირთოს და დარეგისტრირდეს სისტემაში.

დაადგინეს:

- 1. დამტკიცდეს სატენდერო დოკუმენტაცია და განცხადების ტექსტი დანართი N^21 შესაბამისად;
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს წინამდებარე ოქმის სამოტივაციო ნაწილის პირობების გათვალისწინებით სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განათავსოს სატენდერო დოკუმენტაცია და ერთეტაპიანი ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადება(ელექტრონული ტენდერის განსხვავებული წესით ჩატარება სამუშაოს შესყიდვის მიზნით -DAP).
- 3. შესყიდვის ობიექტის ერთგვაროვნება განისაზღვროს შემდეგი კლასიფიკატორის შესაბამისად: **45300000 სამშენებლო-სამონტაჟო სამუშაოები**;

კომისიის/აპარატის თავმჯდომარე: ა. შეექ ანზორ მიქელაძე
კომისიის/აპარატის წევრები: გ. კობე ბადრი იაკობაძე
გურამ ოქროაძე
ივანე ხუციშვილი