ქ. თზილისი

m d ∂ o Nº1

31.08.20216.

სხდომას უმღვეზოდა

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე

გიორგი კურცხალია

სხდომას ესწრეზოდნენ სატენდერო კომისიის წევრები

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი

სხდომას შვებულებაში ყოფნის გამო არ ესწრებოდა კომისიის წევრი

კახა სარალიძე, ვახტანგ გარდაფხაძე, გოჩა მელიქიძე, მადონა ბერიაშვილი,ზვიად პაბირაპე, ალექსი ლოლიშვილი ნათია თელია

მანუჩარ კეკენამე

დღის წესრიგი

ჭიათურის მაგისტრატი სასამართლოს სარემონტო სამუშაოების (CPV– 45400000) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო

დოკუმენტაციის პროექტის დამტკიცება;

სატენდერო კომისიამ განიხილა ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტეზი და მატერიალურ-ტექნიკური უზრუნველყოფის სამმართველოს უფროსის მოხსენებითი ბარათით და სამსახურებრივი ბარათით წარმოდგენილი ინფორმაცია ბაზრის კვლევის შედეგების შესახებ. სატენდერო კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება, შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვროს ბაზრის კვლევის შედეგად შემოთავაზებული ყველაზე დაბალი ფასის და შემსყიდველის მიერ შედგენილი ხარჯთაღრიცხვის ღირებულების საშუალო არითმეტიკული გაანგარიშების საფუძველზე დადგენილი ფასი - 33400 ლარი. სამუშაოების დასრულების ვადად განსაზღვრულ იქნეს ხელშეკრულების დადებიდან არაუგვიანეს 45 კალენდარული დღე.

სატენდერო კომისიის მიერ, კენჭისყრის შედეგად გადაწყვეტილება მიღებული იქნა ერთხმად.

დაადგინეს:

1)"სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის #12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15 მუხლის 1 პუნქტის შესაბამისად დამტკიცდეს სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი;

2) ელექტრონული ტენდერის ჩატარების მეთოდი - NAT

3) დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს უზრუნველყოს დამტკიცებული ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში https://tenders.procurement.gov_ge

კომისიის თავმჯდომარე /გიორგი კურცხალია/ კომისიის წევრი /მადონა ბერიაშვილი/ კომისიის წევრი /ზვიად ძაზირაძე/ კომისიის წევრი /ვახტანგ გარდაფხამე/ კომისიის წევრი / ალექსი ლოლიშვილი / კომისიის წევრი / კახა სარალიძე / კომისიის წევრი / გოჩა მელიქიძე / ოქმი მოამზადა / ნათია თელია /